De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud/Asset Management betrokken zijn en daarmee de Nederlandse onderhoudssector als ’s werelds beste helpt te presteren. De NVDO doet dit door in de sector een onafhankelijke positie in te nemen en alle relevante bedrijfssectoren met behulp van voorlichting, advisering, kennisontwikkeling, (wetenschappelijk) onderzoek en kennisuitwisseling ten dienste te staan en zo op weg te helpen naar excellent asset management. De NVDO is een vereniging waar de leden zich, zowel als vertegenwoordiger van hun bedrijf of organisatie, als professional én als persoon, thuis voelen. Een NVDO lid heeft, op basis van zijn of haar individuele ‘know how’ en kunde, de bereidheid kennis en ervaring uit te wisselen met geïnteresseerden (leden en niet-leden). 

De NVDO vertegenwoordigt de Nederlandse Onderhoudsmarkt die een omvang heeft van tussen de 30 en 35 miljard euro. Dit is ongeveer 4 procent van het Bruto Binnenlands Product (BBP). De totale sector biedt werkgelegenheid aan zo'n 300.000 onderhoudsprofessionals. Daarmee is ± 4% van de werkzame bevolking in Nederland actief in de onderhoudssector.


 

 

 

 

 

 


De Nederlandse Vereniging van Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf VIB behartigt de belangen van de isolatiebranche. De ondernemersvereniging bestaat uit leden (isolatiebedrijven) en buitengewone leden (leveranciers en producenten van isolatiematerialen). De VIB is opgericht in 1931. De sector had begin twintigste eeuw een sterke groeie doorgemaakt, mede onder invloed van een sterke industriële ontwikkeling. Doelstelling was van meet af aan zowel collectieve belangenbehartiging als verdere professionalisatie van de bedrijfstak en kwaliteitsbevordering. Sindsdien heeft de VIB zich ontwikkeld tot een actieve, sterke, onafhankelijke branchevereniging voor en door de leden.


 

 

 

 

 

 

 

Thermatras heeft zich gespecialiseerd in het inmeten, produceren en monteren van thermische isolatie in de vorm van duurzame isolatiematrassen. In 1992 is Thermatras® verzelfstandigd van het Ajax Brandbeveiliging concern te Amsterdam.  Met inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in de isolatie, groeit Thermatras® na de verzelfstandiging binnen korte tijd uit tot een hecht team van ca. 35 deskundige en vakbekwame medewerk(st)ers.
Vanuit de moderne locatie in Barendrecht, gelegen net onder Rotterdam, bedient Thermatras® binnen de isolatiebranche een enorme diversiteit van bedrijven, instellingen en organisaties. Zowel in binnen als buitenland leveren we maatwerk isolatie voor vele toepassingsgebieden.


 

 

 

 

 

 

 

Hanko is een echt familiebedrijf en dat merk je aan alles. Ze hechten veel waarde aan eerlijk zaken doen, langdurige partnerships, het nakomen van afspraken en persoonlijk contact. Alle medewerkers hebben een passie voor isolatie. Productrange; volledig geconcentreerd op isolatie, plaatmaterialen, trekbanden, bevestigingsmaterialen en gereedschappen voor thermische en akoestische isolatie van leidingen, installaties en machines. Daarbij wordt ook alles om de klus tot in de puntjes af te werken geleverd, zoals parkers, blindklinknagels, sluitingen, tapes, kitten en lijmen.


 

 

 

 

 

 

 

Een fabriek die specialiseert in technische isolatie met referentieprojecten over de hele wereld. Doelstelling is om te voorzien in de stijgende vraag naar energie efficiency in nieuwe en bestaande woningen, utiliteitsbouw en industriële toepassingen. Dat doen ze met doeltreffende producten en gespecialiseerde klantenadviseurs in heel Europa. En innovatieve isolatieoplossingen te ontwikkelen die de manier waarop we leven en bouwen in de toekomst veranderen. Met zorg voor de mensen die het maken, die het gebruiken en de wereld waar we allemaal afhankelijk van zijn.


 

 

 

 

 

 

 

 


Stork, een onderdeel van Fluor, is een toonaangevende aanbieder van volledig geïntegreerde oplossingen voor operations, maintenance, modification en asset integrity. Stork analyseert de onderhoudsaanpak op strategisch niveau en optimaliseert de onderhoudsstrategie per type productiefaciliteit. Naast regulier en correctief onderhoud kan Stork de planning, voorbereiding en uitvoering van urnarounds en modificaties, die gewoonlijk een grote aanslag op het onderhoudsbudget zijn, overnemen. Relocaties en ontmantelingen worden uitgevoerd door specialistische teams met een schat aan ervaring op deze gebieden.

 

U bereikt EnergieVerenigd via info@nvdo.nl of 030 6346040